Hazırlık karşılaşmasında Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor'dan oluşan Batman Karması ile Fenerbahçe karşılaşıyor.

Batmanlı olan Devlet Bakanı Şimşek'in girişimleri sonucu gerçekleştirilen maçta küçüklüğünden beri F.Bahçe'ye karşı forma giyme hayaliyle yanıp tutuşan Şimşek, karşılaşmanın ilk yarısında 15 dakika Batman forması giydi.

Bakan'ın maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Serkan Kırıntılı, Hasan, Bekir, Bilica, Caner, Cristian, Mehmet Topuz, Okan, Gokay, Alex, Kazım

YARASALAR KARŞILADI

Batman'daki üst düzey yöneticilerin karşıladığı kafileye "Yarasalar" adlı taraftar grubu da tezahüratlarıyla destek oldular.

"ÇOCUKLUK AŞKIM FENERBAHÇE BUGÜN BURADA"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Batman'a gelmesinden çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Çocukluk aşkım Fenerbahçe bugün burada. İki takımda da 10'ar dakika oynayacağım. Maçın sonucu önemli değil, iyi olan kazansın. Türkiye güçlü ve zengin bir ülkedir. Farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Bugün güzel bir maç olacak” dedi.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK

Olağanüstü geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Batman Havaalanı yeni haliyle dikkat çekerken, son derece modern yapısı ve büyüklüğü ile göz doldurdu. Avrupai bir görüntü taşıyan Batman Havaalanı'nda Fenerbahçe için alınan güvenlik tedbirleri yol boyunca da devam etti. Sarı-Lacivertliler maç saatine kadar dinlenecekleri otele eskortlar eşliğinde götürüldü.

Hiç bir taşkınlığın yaşanmadığı Batman'da Fenerbahçe haklı bir takdir de topladı.

Güneydoğu sorununun sürekli dillendirildiği şu günlerde Fenerbahçe'nin bu yöreye maç için gitmesi Batmanlıları memnun etti. Yöre halkı "Fenerbahçe bunu gerçekleştirerek bize destek oldu. Bizler de milyonların gönül verdiği futbol takımlarına yakın olmak, tuttuğumuz takımı yakından görmek istiyoruz. Artık Beşiktaş ve Galatasaray'dan da aynı ilgi ve alakayı göstermesini bekliyoruz" şeklinde konuştular.

YÖNETİM TAM KADRO

Futbolculara ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'a Batman havaalanında yoğun ilgi gösterilirken, kafilede Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlar Abdullah Kiğılı ve Nihat Özbağı başta olmak üzere çok sayıda yönetici yer aldı. Özel uçak ile 11.30'da Batman havalimanına inen Fenerbahçe kafilesini TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Batman Vali Yarıdmcısı Mustafa Cihat Feslihan, TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor 2'nci Başkanı Süleyman Çalık çiçeklerle karşıladı.

KURBAN KESİLDİ

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet Batman Petrolspor'a ait otobüsle TPAO Kristal Park'a gelerek maç saatini beklemeye başladı. Kafilenin gelişi sırasında kurban kesilerek karşılanan futbolcuları, taraftarlar burada da yanlız bırakmayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Saat 15.00'da başlayacak karşılaşma öncesinde Batman'a gelen Fenerbahçe kafilesinde bulunan kaptan Alex, Colin Kazım ve Mehmet Topuz ile Caner'e Batmanlılar büyük ilgi gösterdi. Batman havaalanında kalabalık taraftar grubunun karşıladığı Fenerbahçe kafilesi TPAO Kristal Park'ta dinlemeye çekildi.


YÖNETİCİLER BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ ÖĞRETİM YILININ AÇIŞLI ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Kafilede yer alan Başkan Aziz Yıldırım, İkinci Başkan Nihat Özdemir, Asbaşkan Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Şekip Mosturoğlu ve Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Dinçay, Hüseyin Ersan Topbaş, Ünal Uzun veYasemin Merçil, eski yönetici Tahir Perek, Kulüp Müdürü Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, Batman Üniversitesi’nin yeni öğretim yılının açışlı etkinliklerine katılmak üzere Batman Üniversitesi’ne gitti.