Yeni Akit'in dün manşetten ifşa ettiği şok fişleme gündeme bomba gibi düştü. Özellikle internet haber sitelerinde geniş yer bulan haberde, Jandarma'nın eşinin başörtülü olduğundan şüphelendiği bir personeliyle ilgili akıl almaz araştırması belgesiyle ortaya konuluyordu.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

EŞİ TÜRBANLI MI KONTROLÜ

Haberde yaşanan olay 2007 yılında İstanbul'da Alemdağ Jandarma Karakol Komutanlığı'nda yaşanıyor. Uzman Çavuş F.K.'nın eşinin başörtülü olduğu şüphesi üzerine anketör kılığında evinin kapısı çalınıyor ve eşi kameraya alınıyor... Telefonları dinleniyor, çiftin aralarındaki en mahrem konuşmaları kayda alınıyor...

DIŞARIDA SIKI TAKİP

Jandarma, eşinin başörtülü olduğundan şüphelendiği uzman çavuşun evine anketör kılığında eleman göndermekle yetinmiyor, dışarıda da peşlerine asker takıp adım adım izletiyor. Uzman Çavuş F.K.'nin eşi Y.K., evinin dışında da gizlice takip edilerek, görüntüleri kayda alınıyor. Kayıtta Y.K. terminalde görülüyor.

TÜRBAN TAKMAYA MEYİLLİ

Ardından da personel eşi “Türbanlı olmadığı görüldü ancak meyilli, ilerleyen günlerde takabilir” diye fişleniyor.

O KAYIT HABERVAKTİM'DE

Bu haberde geçen görüntü kaydına habervaktim sitesi ulaştı. Görüntüler bizzat Jandarma tarafından kayda alınmış. Görüntülerdeki bayan bir astsubay. Kapısını çaldığı ev eşinin başörtülü olduğundan şüphelenilen uzman çavuşun evi. Bayan astsubay anketör kılığında kapıyı çalıyor, kapıyı açan uzman çavuşun eşi Y.K. ile başlıyor sohbete. Bir başkası da o anı kameraya alıyor.