Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium’un sponsor olduğu, Doğulu Müzik tarafından düzenlenen “Genç Orkestralar Yarışıyor” yarışması başladı.

Pop, Rock, Jazz, Blues ve Funk kategorilerinde müzik yapan tüm gençlerin katılabildiği yarışmaya başvurular 5 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ediyor.

Alışveriş merkezi anlayışına farklı bir bakış açısı getirerek alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Torium Alışveriş Merkezi’nde eğlence ‘Genç Orkestralar Yarışıyor’ ile tüm hızıyla devam ediyor. Torium Alışveriş Merkezi’nin sponsor olduğu, Doğulu Müzik tarafından düzenlenen ‘Genç Orkestralar Yarışıyor’ ile genç müzisyenler canlı performanslarını sergilemeye başladı.

Ön elemelerin başladığı 24-25 Haziran tarihlerinde Torium Alışveriş Merkezi’nin açık çarşı katında sahne alan ve ilk performanslarını sergileyen gruplar ilk 10’a girmek için kıyasıya yarıştı. 18.00 - 22.00 saatleri arasında canlı performanslarını sergileyen gruplar AVM ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

5 Temmuz 2011 tarihine kadar başvuru yapılabilen yarışmada ilk 10’a giren gruplar 29 Temmuz’da yarı final, 30 Temmuz’da ise final için yarışacak. Yarışma sonunda birinci olan grubun her üyesine 2 bin TL’lik hediye çeki, ikinci olan grubun her üyesine 1.000 TL’lik hediye çeki, üçüncü olan grubun her üyesine ise 500 TL’lik hediye çeki verilecek. Ayrıca Doğulu Müzik, hediye çeklerinin yanı sıra ilk 5’e giren gruplara single yapma fırsatı sunacak.

“Genç Orkestralar Yarışıyor”’un yanı sıra yarışma süresince Doğulu Müzik’in 4 kişilik orkestrası da Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri alışveriş merkezinin Açık Çarşı katında 18.00-22.00 saatleri arasında canlı müzik etkinlikleriyle Torium ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.



Pop, Rock, Jazz, Blues ve Funk kategorilerinde tüm gençlerin katılabileceği “Genç Orkestralar Yarışıyor”a katılmak isteyen adaylar, başvurularını ‘www.dogulumuzik.com.tr’ den özgeçmişlerini ve varsa demo kayıtlarını yükleyerek 5 Temmuz 2011’e kadar yapabiliyor.



Katılım için başvuru:

Başvurular www.dogulumuzik.com.tr web adresi üzerinden gerçekleşmektedir.

Detaylı bilgi için: 0212 864 11 14