Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörü Coşkun Özarı, bugün öğleden sonra hayatını kaybetti.

Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan ve hastanede tedavi gören Özarı'nın cenazesi, Cuma günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

COŞKUN ÖZARI KİMDİR?

1931 yılında İstanbul doğan olan Coşkun Özarı, Galatasaray genç takımında yetişti. 1959'a kadar Galatasaray'da oynadı. 10 yıl taşıdığı Galatasaray forması ile 3 İstanbul profesyonel lig şampiyonluğu yaşadı.

5 kez A Milli oldu. Futbolu bıraktıktan sonra İngiltere'de antrenörlük kursu gördü. Galatasaray, Şekerspor, Adana Demirspor ve Milli Takım'da teknik direktörlük yaptı. Son olarak spor yazarlığı yapmaktaydı. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Milli Takımlar eski teknik direktörüydü.

Türkiye ile Macaristan arasında yapılan ve Türkiye'nin 3-1 kazandığı milli maç dönemlerinde Milli Takım'da antrenör ve teknik direktör olarak görev yaptı. Spor yazarı olarak Hürriyet, Güneş, Milliyet ve Sabah gazetelerinde çalıştı.