Futbol Federasyonu’nun 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak seçimli genel kurulu öncesi başkan adayı Göksel Gümüşdağ, diğer aday Mehmet Ali Aydınlar lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

AYDINLAR: GÜMÜŞDAĞ İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Türk futbolunu kaosa sürüklememek adına Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldiklerini ifade eden Mehmet Ali Aydınlar, "Kulüpler Birliği'nin daveti üzerine bugün Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldik. Türk futbolunda kaosa gidilmemesi açısından, birden fazla adayın zarar vereceğini biliyorduk. Tek adayla seçilebilmenin daha doğru olacağını gördük. Biz yine Göksel Gümüşdağ ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydınlar, cuma günü tüm başkanlar ile bir araya gelerek bunun çalışmalarını yapacaklarını söyledi.

GÜMÜŞDAĞ: ADAYLIĞIMDAN FERAGAT EDİYORUM

Adaylıktan çekildiğini açıklayan Göksel Gümüşdağ ise, "Son iki haftadır gündemi fazlasıyla meşgul eden, bu süreç için bir araya geldik. Bugün özellikle Türk futbolunun yeni bir kaos sürecine uzatmamak için adaylığımdan lehine feragat ediyorum ve çekiliyorum. Bundan sonraki süreçte tecrübemle, futbol deneyimimle azami katkı sağlamaya çalışacağım. Sayın başkana da hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

TFF Başkanlığı'na Mehmet Ali Aydınlar, ikinci başkanlığı da Göksel Gümüşdağ ile Lütfi Arıboğan gelecek.

Göksel Gümüşdağ Kulüpler Birliği'ndeki görevinden ayrılacak ve onun yerine Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur gelecek.