Bu yıl 38'incisi gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül töreni sona erdi. Dün Ayşe Arman ile Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla gerçekleşen geceye Tarkan'a yapılan saygısızlık damgasını vurdu.İki öldül alan Tarkan, ödüllerini almak için sahneye çıktı. Ayşe Arman, "Tarkan bana röportaj ver lütfen" dedi. Beyazıt Öztürk ise "Benim programıma gelmeden olmaz. Bakın burada herkesin huzurunda söylüyorum programıma gel" dedi. Tarkan ise bu teklife "İnşallah" dedi.

En iyi Türk pop müziği erkek solisti seçilen ve yılın en iyi şarkısı (Sevdanın son vuruşu) dalında iki öldül alan Tarkan, ödüllerini almak için sahneye çıktı. Ayşe Arman, "Tarkan bana röportaj ver lütfen" dedi. Beyazıt Öztürk ise "Benim programıma gelmeden olmaz. Bakın burada herkesin huzurunda söylüyorum programıma gel" dedi. Tarkan ise bu teklife "İnşallah" dedi.

NEDEN OKUL YAPTIRMADIN?

Tarkan, yılın şarkısı seçilen "Sevdanın son vuruşu"nu seslendirdikten sonra sahneden inmeye hazırlanırken bir anda sahneye çıkan Tuğba Ekinci, herkesi şaşırttı. Hülya Avşar'ın yerine bir soru sormak istiyorum çok merak edildi çünkü diyen Tuba Ekinci, Tarkan'a "Neden okul yaptırmadın?" diye sordu. Bence hiç gerek yok okul yaptırmana ama yine de cevap ver diyen Ekinci'nin bu sözleri üzerine Tarkan şunları söyledi:

BU BİR ÖDÜL TÖRENİ, NE YAPIYORUZ BİZ!

"Ben yaptırdıklarımı, yaptıklarımı çok anlatmayı sevmem. Herkes biliyor, bilen biliyor. Bence böyle şeylerden zaten söz edilmemeli. Zaten burada bunu tartışmanın bir anlamı yok." Tarkan daha sonra izleyicilere dönerek "Bu bir ödül töreni, ne yapıyoruz biz, bunları mı konuşacağız burada" dedi.