Eti Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'na(CEO) uzun yıllar gıda sektöründe çeşitli yönetim kademelerinde görev yapan Hakan Polatoğlu'nun getirildiği açıklandı.

Konuyla ilgili Eti'den yapılan açıklamada daha önce Eti İcra Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Tuncer Akgün'ün grup bünyesinde Yönetim Kurulu Danışmanlığı görevini sürdüreceği ve Akgün'ün bu görevi 31 Mayıs 2011 itibariyle Eti Tedarik Zinciri Grup Başkanı Hakan Polatoğlu'na devrettiği bildirildi.

Verilen bilgiye göre, Eti Grubu'nda 12 yıllık deneyimi bulunan Dr. Polatoğlu Boğaziçi Makina Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra University of Minnesota Makina Mühendisliği bölümümde yüksek lisans, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde doktora yaptı. Polatoğlu, University of Wisconsin İşletme doktorası ve Harvard Business School AMP eğitimine de sahip. Polatoğlu'nun 1999 yılından bu yana ETİ Şirketler Grubu bünyesinde sırasıyla Teknik İşler Koordinatörlüğü, ürün geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu Üyeliği ve Tedarik Zinciri Grup Başkanlığı görevlerinde bulunduğu bildirildi.