1999-2004 yılları arasında DSP'den Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yapan ve 2004'de CHP'den girdiği seçimleri kaybeden Nurettin Şen, kendisine ait emlak ofisinde alacak-verecek yüzünden tartıştığı Atalay Coşkunöz (50) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Saldırgan, cinayetten sonra silahı ile birlikte polise teslim oldu.

Seçimleri kaybettikten sonra emlak ofisi işletmeye başlayan evli 3 çocuk babası Nurettin Şen, iddiaya göre, Bakırköy’de yapımı devam eden bir inşaat nedeniyle para aldığı Atalay Çoşkunöz ile anlaşmazlığa düştü. Atalay Coşkunöz, alacağı olan parayı istemek için, saat 18.00 sıralarında Nurettin Şen'in Sefaköy'de bulunan Gül İş Merkezi'ndeki ofisine geldi. İkili arasındaki tartışma sonucu tabancasını çıkartan Atalay Coşkunöz, namlusunu Nuretin Şen'in ağzına dayadığı tabancayı ateşledi. Şen, olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırgan Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Çoşkunöz daha sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DÜN CHP’NİN TOPLANTISINA KATILMIŞTI

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Nurettin Şen, dün, CHP tarafından Silivri’de gerçekleştirilen "Yerel Yönetimler Değerlendirme Toplantısı"nda görüntülenmişti.