Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu aydınSes gazetesini ziyaret etti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatının seçim programına katılan Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun aydınSes gazetesine yaptığı ziyarete, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve beraberindeki bazı partililer eşlik etti.

ZİYARETTTEN FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYIN!

Prof. Burhan Kuzu, ilçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve beraberindekiler aydınSes gazetesi sahibi Murat Aydın tarafından karşılandı. Prof. Burhan Kuzu aydınSes gazetesi ile ilgili Murat Aydın’dan bilgi aldı. Aydın, gazetenin dağıtım alanlarını anlattı, 6 ilçeye hitap ettiğini ifade etti. Prof. Kuzu, AydınSes gazetesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, kendisine de geldiğini kaydetti.

Ak Parti’nin seçimlerde elde edeceği başarıya dikkat çeken Kuzu, seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan gördüğü ilgiye dikkat çekerken, Ak Parti’nin önemli bir oy alarak iktidara geleceğini söyledi.

Kendisinin her yerde öğrencileriye karşılaştığını belirten Kuzu, “ (Hocam sen varsan oyumuz senin) diyorlar. Buda benim hoşuma gidiyor” dedi.

Prof. Burhan Kuzu ve Ak Parti teşkilatının aydınSes gazetesini ziyareti samimi bir havada geçti. Kuzu ile Murat Aydın’nın ortak dostları çıkması ise ziyareti daha da anlamlı kıldı.

AYDINSES TEŞEKKÜR ETTİ


Kuzu ve beraberindekiler aydınSes çalışanlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra ayrıldılar. Burhan Kuzu, gazetemizden ayrılmadan önce  tüm Aydınses çalışanlarına çiçek verdi.

AydınSes Medya olarak Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Av. İsmail Ergüneş başta olmak üzere, Sayın Prof. Dr. Burhan Kuzu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.