Kaza, dün gece saat 23.20 sıralarında Eskişehir yolu ODTÜ Köprüsü'nde meydana geldi. Kızılay'dan Eskişehir istikametine giden Serkan Sağlam idaresindeki 01 Y 0101 plakalı otomobil, köprü üzerinde kontrolden çıktı. Otomobil, bariyerlere hızla çarparak, köprüden aşağıya uçtu. Kazaya tanık olan vatandaşlar, hemen otomobilde sıkışan yaralıları çıkarmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri, Beyhan Mutlu, eşi Oğuzhan Mutlu ve Ahmet Canpolat'ı bulundukları yerden çıkarmaya çalıştı. Ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarılan Oğuzhan Mutlu ve Ahmet Canpolat, ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beyhan Mutlu ise ekiplerin çalışması sonucu güçlükle bulunduğu yerden çıkartıldı. Kalbi durduğu tespit edilen Mutlu'ya uzun süre kalp masajı yapıldı. Mutlu, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Serkan Sağlam, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yaralıların durumu hakkında polisten bilgi almaya çalışan Sağlam, ambulansta sakinleştirilmeye çalışıldı. Sağlam daha sonra gözaltına alındı.

Beyhan Mutlu'nun cenazesi hastane morguna kaldırılırken, yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Mutlu'nun İstanbul'da çalıştığı ve yaklaşık bir ay önce Ankara'ya tayin edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.