İtalyan porno yıldızı Natasha Kiss lakaplı Michelle Conti(38) eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn ile bir kız arkadaşıyla birlikte grup seks yaptığını iddia etti.

İtalyan Corriere Della Sera gazetesine konuşan Kiss, “Cengiz Han” lakabını taktığı Strauss-Kahn’la macerasını şöyle anlattı: "Onunla 5 yıl önce Paris’te bir striptiz kulübünde karşılaştım. Tanıştığımızda elimi sıktı ve açıkça adını söyledi. Şimdikinden tek farkı saçlarının daha koyu renkli oluşuydu.

"CENTİLMENLİĞİNİ BOZMADI"


Kulüpteki herkes gibi bir içki içmek, dans etmek ve hoşuna giden biriyle takılmak istiyordu. Çok tatlıydı. Ben arkadaşlarımlaydım. O tek başınaydı. Önce yaşı benden daha büyük bir kadının ilgisini çekmeye çalıştı.

Kadın onunla ilgilenmediğinde ise kibarca gülümseyerek başkalarıyla tanışmayı denedi. Ancak ötekiler de onunla ilgilenmedi. Benim hoşuma giden şey de bu oldu. O kadar reddedilmesine rağmen centilmenliğini bozmadı.

"ÇOK ÇAPKIN BİR ERKEK"

Daha sonra bana yaklaştı ve arkadaşımla beni elde etti. Üçümüz birlikte olduk. Dominique kadına aç biri gibi değildi. Çok kibardı. İkimize de çok tatlı davrandı. Bana defalarca sarıldı. Bunu hala unutamıyorum.

Bir hafta boyunca Paris’te kaldım ve her gece o kulübe gittim. O da 3-4 kez geldi. Bunları anlatmaya, basında onunla ilgili yer alan suçlamalardan sonra karar verdim. O kimseye tecavüz edecek veya şiddet uygulayabilecek biri değil. İstediği kadınla birlikte olabilir. Dominique sadece çapkın bir erkek."

POSTA