Ocak ayında Antalya'da 29 yaşındaki ikinci eşi Dilber Kılıç'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar etmek isteyen Dindar Kılıç (41) ilk kez hakim karşısına çıktı. Dindar Kılıç karısının sekse düşkün olduğunu belirterek, "Grup seks yapmak için internetten ona erkek buldum. Beni dışlamaya başlayınca öldürdüm" dedi.

Dindar Kılıç polise verdiği ifadeyi tekrarlayarak; "İnternetten Emrah ile tanışmış. Bana ’Eğer beni kaybetmek istemiyorsan, git Emrah’ı bana getir’ dedi. Adamı buldum ve ona eşimin kendisi ile birlikte olmak istediğini söyledim. Grup seks yapacağımızı söyledim. O da kabul etti. Evimize getirdim ve eşimle birlikte olmalarını sağladım. Benimle de birlikte olacaktı ama, eşim beni dışlamaya başladı. Bir gün odaya girip ’Hani üçümüz birlikte cinsel ilişkiye girecektik?’ dedim. Eşim bana bağırarak odadan kovdu. Buna içerledim."

Kılıç olay gününde de karısının aşağılayıcı konuşmaya devam ettiğini, cinsel ihtiyaçlarını karşılayamadığı için kendisinden ayrılmak istediğini söyleyince sinirlenip mutfaktan aldığı bıçağı önce karısına sonra kendisine sapladığını söyledi.

Grup seks yaptıkları Emrah K. da tanık olarak ifade verdi. Emrah K. verdiği ifadede: "Yaklaşık 2 ay boyunca eşiyle birlikte oldum. Eşi seks konusunda çok istekliydi. Daha önce grup seks yapıp, 3’üncü kişiyi alıyorlarmış. Ama ben varken, kadın istemedi. ’Daha hazır değilim’ gibi şeyler söylüyordu. Benim yanımda onu tersliyor, ’Git odada bekle sen’ diyordu. Dindar bey önceki zamanlarda çok sabırlıydı." dedi.

Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Dindar Kılıç hakkında ömür boyu hapis cezası istendi.