İzmir seçim sürecinin en önemli mitinglerinden birine hazırlanıyor. Cumartesi saat 17.00 da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gündoğdu meydanında halka seslenecek ve İzmir Projelerini anlatacak. CHP örgütleri iddialı.

Pasaport İskele’de vatandaşları alana çağıran CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Aytun Çıray hedeflerinin 250 bin kişiyle rekor kırmak olduğunu söyledi.

İzmir’i demokrasinin kalesi olarak gördüklerini kaydeden Çıray “ Yıllardır İzmir AKP iktidarı tarafından kaderine terk edildi. Kentimiz ne yazık ki kişi başına düşen yatırım oranlarına bakıldığında ancak 74. Olabiliyor. Üstelik son dönemde belediyelerimizi bastılar İzmirli’yi korkutmaya çalıştılar. Fakat bilmiyorlar ki tehdit ve baskı politikaları bu coğrafyada sökmez. İzmirli onlara en güzel cevabı önce Gündoğdu meydanında ardından da sandıkta verecek” dedi.

Pasaport İskelesinde vatandaşlara broşür dağıtarak halkı alana çağıran Çıray hazırlıkların artık son aşamada olduğunu ifade ederek “ tüm örgütlerimiz bu kritik güne hazır. İzmir’in dört yanından onbinlerce kişi Kemal beye destek vermek ve AKP iktidarına dur demek için orada olacağına inanıyoruz. Hedefimiz