Mecidiyeköy-Zincirlikuyu arasında metrobüs yolu tamamen tıkandı.

İstanbullular yeni güne yağmurla uyandı. Yağışın da etkisiyle yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.
 

Trafik adeta durma noktasına gelirken, araçlar güçlükle ilerleyebildi. Hızlı ulaşım sağlamasıyla bilinen metrobüs yolunda ise araçlar peş peşe dizildi. Mecidiyeköy-Zincirlikuyu arasında metrobüsler, durağa yanaşamadı. Hal böyle olunca metrobüse binemeyen vatandaşlar, demir parmaklıklardan atlayarak araçlara ulaşmaya çalıştı.
Sabah işlerine gitmek için metrobüsü tercih eden vatandaşlar, Mecidiyeköy durağında kuyruk oluşturan araçların bir türlü hareket edememesi nedeniyle, sıkıntı yaşadı. Vatandaşlar, metrobüslerden inerek, başka ulaşım araçlarıyla işlerine yetişmeye çalıştı.

Mecidiyeköy yönüne doğru Okmeydanı SSK, karşı yönden de Zincirlikuyu Mezarlık duraklarından Mecidiyeköy durağına kadar uzayan metrobüs araçlarının oluşturduğu kuyruk, seferleri her iki yönde de durma noktasına getirince, yolcuların tepkilerine neden oldu.

İşe geç kaldıklarını belirterek tepki gösteren yolcular arasında da zaman zaman tartışmalar yaşandı.

İETT yetkilileri ise sabah ve akşam saatlerinde zaman zaman bu tür yoğunlukların yaşandığını ifade ederek, seferlerin diğer noktalarda normal olarak yapıldığını bildirdi.