THY, Manchester United’ın yıldız futbolcularının rol aldığı, uçaklarda yolculara uçuş emniyetini anlatan eğitim filmi çekti. Manchester United’lı yıldız futbolcuların da çekimlerinde keyif dolu saatler yaşadığı film, tüm Türk Hava Yolları uçuşlarında kabin içi ekranlarda gösterime girecek.

Güvenlik filmlerinden sıkılan ve seyretmeyen yolcuları ünlü futbolcuların hareketleriyle bilgilendirecek olan film, haziranda gösterime girecek. Ünlü futbolcular Darren Fletcher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva’nın oynadığı filmde uçuş emniyeti videolarından farklı olarak, uçak içi güvenlik prosedürleri esprili bir şekilde yolculara sunulacak. Kabin içinde gösterilen animasyon filmlerin yerine geçecek olan yeni filmin oldukça ilgi çekeceği belirtildi.

Haziran ayı itibariyle gösterime girecek filmin çekimleri Manchester’da gerçekleşti. Çekimlerde İngiliz ve Türk 100 kişi görev aldı.

Rooney, “Takım olarak video çekimlerinde yer almamız eminim ki Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcuların uçuş emniyeti konusunda bilincini daha da pekiştirecektir” dedi. THY Basın Müşaviri Dr. Ali Genç de yaptığı açıklamada “THY ve Manchester United arasında kurulan bu güçlü iletişimin pozitif enerji ile yolcularımıza yansıdığı kanaatindeyiz” diye konuştu.