Giresun’u ve Giresunluları sevdiğini ifade eden MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan, “Siyasetin çimentosu olan Giresunlular’la beraber siyaset yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Dikkat ederseniz, Kocaeli’de yaşananların da kaset olayından sonra partimize karşı başlatılan operasyonların bir parçası olduğunu göreceksiniz. Lütfen yanlış anlaşılmalara sebep olacak, benim tarafımdan söylenmemiş provokatif sözlere itibar etmeyin.

İddia edildiği gibi bir açıklamam olmamıştır. Bu şekilde bizi suçlayan insanlara karşı gerekli hukuki süreci başlatacağım”, dedi.


BİZLER ONURLU İNSANLARIZ

MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “Geçen hafta yaşadığım talihsiz bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Dilovası Giresunlular Derneği tarafından davet edildik ve kendilerini ziyarete gittik. Ancak dernekte bizi davet eden dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin, hatta Giresunlular’ı temsil etme noktasına kimsenin olmadığını gördük. Hal böyle olunca biz de müsaade istedik. Biz onurlu insanlarız. İstenmediğimiz yerde duramayacağımızı ifade ettik.”

YAPILAN SAYGISIZLIĞI KINIYORUM

Derneğe Lütfü Türkkan olarak gitmediğini belirten MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan, “Derneğe Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen gittim. Dolayısıyla partime yapılan bu saygısızlığı kınayarak arkadaşlarımızla birlikte kalktık ve orayı terk ettik. Bizim Giresunlular’a söyleyecek bir lafımız yok. Ancak kendilerini temsil noktasındaki AKP meclis üyesi dernek başkanının Tavşanlı’da Dilovası Belediyesi çay bahçesini işletecek diye Giresunlular’ı rezil etmeye hakkı da yok. Biz kimseye kem söz etmedik. Kimsenin kalbini kırmadık”, şeklinde konuştu.

GİRESUN’U VE GİRESUNLULAR’I SEVİYORUM

Giresun’u ve Giresunlular’ı sevdiğini ifade eden MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan, sözlerini şöyle tamamladı. “Dernek yönetiminden kaynaklanan bu davranış Giresunlular’a mal edilemez. Ancak, beraber siyaset yaptığımız ve siyasetin çimentosu Giresunlular’ı kendilerini temsil için seçtikleri insanlar noktasında dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum. Bu insanlar Giresunlular’ı temsil edemez. Dikkat ederseniz, bu yaşananların kaset olayından sonra partimize karşı başlatılan operasyonların bir parçası olduğunu görürsünüz. Lütfen yanlış anlaşılmalara sebep olacak, benim tarafımdan söylenmemiş provokatif sözlere itibar etmeyin. İddia edildiği gibi bir açıklamam olmamıştır. Bu şekilde bizi suçlayanlara karşı gerekli hukuki süreci başlatacağım.”


Lütfü Türkkan Giresunluları çok kızdırdı!