İstanbul’da Medical Park Hastaneler Grubu’na bağlı Göztepe, Bahçelievler, Fatih ve Sultangazi hastanelerinde görev yapan hemşireler, ‘Hemşirelik Haftası’ kapsamında düzenlenen gecede doyasıya eğlendiler.

Geceye ev sahipliği yapan Medical Park Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Belgin Danış, yaptığı açılış konuşmasında hemşirelerin geçirdiği yoğun yılın ardından böyle bir organizasyonla eğlenmelerinin motivasyon açısından önemli olduğunu söyleyerek, “Bu geceyi düzenlerken bizden desteğini esirgemeyen Medical Park Hastaneler Grubu yöneticilerine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Yaklaşık 300 sağlık çalışanının katıldığı etkinlikte Göztepe Medical Park Hastane Kompleksi Genel Müdürü Fatih Güçlü, Bahçelievler Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Yusuf Sahip, Fatih Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Serhat Akdağ ve Sultangazi Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Murat Usta da hazır bulundu.

Etkinliğe katılan Medical Park Göztepe, Bahçelievler, Fatih ve Sultangazi hastanelerinin yönetici, doktor ve diğer sağlık çalışanları da hemşireleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmadı.

Medical Park Hastaneler Grubu:

1995’ten bu yana Türkiye’de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu; 15 Hastane ile Antalya, Batman, Bursa, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, Ordu, Samsun, Tokat, Uşak, Tarsus ve Van’da 8000'i aşkın hekimi ve çalışanıyla hizmet vermektedir.