Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde amatör ligde mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

 Ayakkabısından formasına 25 çeşit malzeme, düzenlenen bir törenle kulüp yöneticilerine Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından teslim edildi.

Arnavutköy Belediyesi ilçedeki 9 amatör lig futbol takımına malzeme yardımında bulundu. Malzemeleri Hasan Doğan Stadı’nda düzenlenen bir törenle kulüp yöneticilerine teslim eden Belediye Başkanı Haşim Baltacı, gelecek yıllarda da yardımları sürdüreceklerini belirtti. Arnavutköy Hasan Doğan Stadı’nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.
Tesisleşmeye Önem Verilecek
Teslim töreninde ilk olarak Yeşilbayır Spor Kulübü Başkanı Hasan Vardar ve Bolluca Spor Kulübü Başkanı Ersin Elbüken birer teşekkür konuşması yaptı. Ardından kürsüye gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy’de sporun gelişmesi için önceliğin tesisleşmeye verildiğini, başta Hasan Doğan Stadı olmak üzere, Durusu, Taşoluk, Hadımköy Stadları ve ilave olarak bir çok kapalı spor salonu ve yüzme havuzlarıyla gençliğe hizmet vermeye devam edildiğini ifade etti. Malzeme yardımlarının devam edeceğini de belirten Başkan Baltacı, spor kulüplerinin maçlara ulaşımındaki sıkıntılarına da çare olmak amacıyla iki otobüsün tahsis edildiğini ifade etti. Amaçlarının ilçedeki spor tesisi sayısını artırmak olduğunu ifade eden Başkan, 3 yıldır uygulanan yaz ve kış spor okullarıyla yalnızca futbol değil, diğer branşlarda da spor eğitimi verildiğini, ilçeden çıkıp profesyonel düzeyde başarılı olacak bir sporcunun, ilçenin adının duyurulmasında büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi. Gençlere yatırım yapıldığında bire bin olarak karşılığının alındığını belirten Baltacı, sportif faaliyetlerin ülkenin birlik ve bütünlüğüne de büyük katkı sağladığının da altını çizdi.Takım yöneticilerine malzemelerin teslim edilmesinin ardından bütün kulüp yöneticileri futbolcular ve protokol birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.