Yurt dışı transfer turuna İspanya’da başlayan Beşiktaş, Atletico Madrid’in Uruguaylı golcüsü Forlan konusunda net bir sonuç alamadı. Ancak, dün siyah beyazlıları sevindiren 3 önemli gelişme yaşandı. Yönetimin biten sözleşmesini uzatmak için önerdiği yıllık 2 milyon 600 bin Euro’yu az bulup gitmek istediğini söyleyen Bobo, bu kararından vazgeçti. Brezilyalı golcünün siyah beyazlıların önerisini kabul ettiğini ve kararını kalma yönünde kullanacağı ifade edildi.
Borsaya bildirdiler.

18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı geldiği Valencia’da teknik direktör Emery ile sorun yaşayınca kiralık geldiği Beşiktaş’ta kalmak isteyen Manuel Fernandes, “İstanbul’da mutluyum. Dönmek istemiyorum” dedi. Bunun üzerine İspanyol kulübünün başkanı Manuel Llorente ile masaya oturan Adalı-Zülfikaroğlu ikilisi, Fernandes’in bonservisini alma konusunda önemli yol kat ettiler. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, Fernandes’in transferi için Valencia ile görüşmelere başlandığı konusunda borsaya yazı yazarak bilgi verdi.

Almeida da kalabilir

Hugo Almeida’nın da Real Madrid’e transferinin gerçekleşmemesi durumunda Beşiktaş’ta kalacağını ifade ettiği öğrenildi. Beşiktaş yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu, “Real Madrid ve Sporting Lizbon da bu oyunuyu almak istiyor ama Almeida Beşiktaş’a daha yakın” dedi.