Bayrampaşa Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına özel bir halk konseri gerçekleştirdi. Bayrampaşa Şehir Parkı (Parkada) Amfi Tiyatroda gerçekleşen halk konserinde Manga grubu sahne aldı. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Bayrampaşalılar unutulmaz bir gece yaşadı.

BİNLERCE ÖĞRENCİYLE FENER ALAYI ..

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve ardından Çetin Emeç Stadında gerçekleştirilen gösterilerin ardından akşam 20’de düzenlenen Fener Alayı ile devam etti. Sağmalcılar Lisesi önünden başlayan Fener Alayı Bayrampaşa Şehir Parkına kadar sürdü. Şehir parkına gelen kortej, havai fişek gösterisi ile karşılandı.


KONSERDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYIN!



Fener Alayı ve ardından gerçekleştirilen Manga konserine Bayrampaşa Kaymakamı Abdulkadir Yazıcı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti Milletvekili Adayı ve Bayrampaşa eski Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dolar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkan’ı Atila Aydıner gerçekleştirdiği konuşmada: “Coşkumuza ortak oldunuz, bizi mutlu kıldınız, Gençlik Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Manga’nın sahne performansı Bayrampaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Manga grubuna 19 Mayıs şenliğine katılımından dolayı çiçek takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkan’ı Atila Aydıner:“Sizler adına bu çiçeği sevgili Manga Gurubuna vermekten mutluluk duyuyorum.Bu gece gibi daha birçok organizasyon siz değerli Bayrampaşalılar için artarak devam edecek’’dedi.

Muhteşem gecenin finalinde Manga grubu tüm Bayrampaşaların Gençlik Bayramını kutlayarak gösterdikleri büyük ilgiden dolayı izleyenlere teşekkür etti.