Dünya listelerini alt üst eden Put Your Hands Up For Detroit ve Let Me Think About It parçalarıyla dünyanın en iyi DJ’leri arasına giren Fedde Le Grand, 20 Mayıs akşamı Bahçeşehir Universal Fest’te!

Şu ana dek Madonna, Robbie Williams, Will.i.am, Black Eyed Peas, Martin Solveig ve Sharam gibi ünlü isimlerle çalışan ve parçalarına kattığı farklı yorumlarla dünya listelerinde bir numaraya yükselen Hollandalı Feddle Le Grand, dünya turnesi kapsamında Bahçeşehir Universal Fest’te sahne alacak. Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından ve her yıl öğrencilerin girişimiyle organize edilen festival bu yıl sınırlarını aşarak üniversite festivali anlayışına yeni bir soluk getiryor. “Let me think about it” parçası YouTube’da 15 milyon kişi tarafından tık’lanan Fedde Le Grand, uluslararası “Sensation White” festivallerinin neredeyse tümünde sahne alarak festivalin ‘resmi’ DJ’leri arasında yer alıyor.


Festivalin organizatörlüğünü üstlenen Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Goozal “Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak mayıs festivalini uluslararası boyuta taşıdık. Üniversitemizde 52 ülkeden 330 yabancı öğrenci var. Onları da düşünerek ve üniversite içinde yaptığımız anketler sonucunda bu yıl festivale uluslarası bir ismi katmaya karar verdik. Her üniversite, festivallerine bir konsept katarsa mayıs ayı daha renkli geçebilir” dedi. Festivalde Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik bir öğrenci grubunun görev yapacak.


18 – 19 – 20 Mayıs günlerinde düzenlenecek festivalin diğer konukları arasında Sıla, Athena, Bedük, Grup Model, Gece ve Pilli Bebek gibi isimler yer alıyor. Detaylı programa www.bumayfest.com adresinden ulaşabilirsiniz.