Bülent Ersoy, yıllar sonra sahnede kendisini dinlemeye gelen babası Fikret Erkoç’u “Hoşgeldin baba” diyerek karşılayıp, dakikalarca alkışladı.

Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy önceki gece Günay Restaurant’da izlemeye gelenler arasında babası Fikret Erkoç da(79) vardı. Ailesini medyadan uzak tutmaya çalışan Ersoy o gecede gazeteciler gittikten sonra soluğu babasının oturduğu masanın yanında aldı. Babasına uzun uzun bakıp, elleri acıyana kadar dakikalarca alkışlayan Bülent Ersoy “Hoşgeldin baba” dedikten sonra şarkı söylemeye devam etti. Baba Fikrat Erkoç evladı Bülent Ersoy’u 15 yıl önce Maksim’de de objektiflerden uzakta izliyordu. Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı çekilen Erkoç, daha önce de kızı Ersoy’u ziyaret amaçlı gittiği Popstar yarışma programı çıkışı bir magazin programı tarafından görüntülenmişti.

Bülent’in futbolcu olmasını istedi

Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz yaptığı bir röportajda boşandığı eşi Fikret Erkoç için “Evlendiğimizde Fikret o zamanın ünlü bir futbolcusuydu. GS’da oynayan, 50’lerin fırtına isimlerinden olan arkadaşı Bülent Eken nedeniyle oğlumuza onun adını verdi. Bülent’in de futbolcu olmasını istiyordu. Fikret’in işleri bozulunca eski işime, bankaya girdim. Bülent bu yüzden babasına küstü” demişti.
vatan gazetesi