İzin dönüşü 6 Mayıs'ta Elazığ-Bingöl karayolundaki trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bingöl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Hasan Eryılmaz, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.

Cenazesi Yozgat'a getirilen Eryılmaz için Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Daha sonra Çapanoğlu Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Köseyusuflu köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine Eryılmaz'ın yakınları, Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, AK Parti Başkanı Fahri Açıkgöz, polis meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Emniyet Amiri Hasan Eryılmaz'ın izinden dönerken kullandığı otomobil, 6 Mayıs günü Elazığ-Bingöl karayolunun 126'ıncı kilometresinde devrilmesi sonucunda ağır yaralanmıştı. Eryılmaz, tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Eryılmaz için bugün Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene emniyet mensupları, Eryılmaz'ın eşi Tuğba Eryılmaz ve yakınları katıldı. Eşini son yolculuğuna uğurlayan Tuğba Eryılmaz, güçlükle ayakta dururken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Evli ve 3 çocuk babası Eryılmaz'ın cenazesi daha sonra Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii'ne götürüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından Köseyusuflu Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.