Uzun yıllar Amerika ve Avrupa'da Kişisel Gelişim Uzmanı olarak çalışan ve 'Keller's Way' (Keller'ın Yolu) adını verdiği eğitim sisteminin kurucusu olan Deniz Keller, Yaşam Okulu'nun öğrencilerine stresle başa çıkabilmenin yöntemlerini 'Kahkaha Yogası' ile öğretiyor. Yaşam Okulu kapsamında Stres Yönetimi ve Kahkaha Yogası'nın yanı sıra Meditasyon, Etkili İletişim, Beyin Yogası, Beden Dili, Duygusal Zeka, Nefes Teknikleri gibi eğitimler de Deniz Keller tarafından veriliyor. 
Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin düzenlediği tanıtım toplantısında uygulanacak program hakkında bilgi veren Kişisel Gelişim Uzmanı Deniz Keller, Hindistan'da doğan Kahkaha Yogası'nın o günden bu yana bütün dünyaya yayıldığını ve stresle başa çıkmakta en geçerli yol olarak benimsendiğini söyledi. Keller, "Herkesin yapabildiği bu yoga hazırlık gerektirmiyor. Fazla vakit almıyor çok kolay" dedi. 
Kahkaha Yogası'nda herkesin bir neden veya mizahi bir durum olmadan gülebildiğini söyleyen Keller, şöyle konuştu: "Gülmek bir egzersiz olarak başlıyor ve bu gülme gruba yayılıyor. Bu sırada herkes göz göze bakıyor, hareket ediyor, derin nefes alıyor ve içindeki çocuk coşkusunu paylaşıyor. Kahkaha egzersiz olarak yapıldığında gülme içten gelene kadar alıştırma yapılıyor. Bu çalışmalarda vücudumuz kahkahanın verdiği şifadan faydalanıyor. Kahkaha atıldığında beyin mutluluk hormonu salgılıyor ve insan kendini çok iyi, zinde, neşeli ve enerjik hissediyor. Amerika'da birçok hastanede şifa bulmak için gülme terapileri uygulanıyor. Bu dala da 'Geletoloji' adı veriliyor." 
VERİMLİ YAŞAMA SEBEP OLUR 
Kahkaha Yogası'nın okullarda sınav öncesi ve sonrası heyecanı ve stresi ortadan kaldırmak ve başarı oranını yükseltmek için de etkili olduğunu belirten Keller, şunları söyledi: "Kahkaha Yogası, stres atma teknikleri, ekip ve birey güçlendirme, motivasyon çalışmaları, kişilerin iş yerinde, aile ve toplum hayatında etkili ve verimli bir yaşam sürmelerine yardımcı olur. Sonuçta yaşam kalitesi ve becerileri güçlenir." 
Kişisel Gelişim Uzmanı Deniz Keller daha sonra Stres Yönetimi ve Kahkaha Yogası uygulamasını katılımcıların da yer aldığı bir atölye çalışmasıyla tanıttı. Kahkaha Yogası 1995'te Hindistan Mumbai'de aile doktoru Madan Kataria ve Yoga Hocası olan eşi Maduri Kataria tarafından bulundu. Kahkaha Yogası, adını gülme, gevşeme ve nefes egzersizlerinin (Pranayama) birleşmesinden alıyor. Bugün 50'den fazla ülkede 6 bini aşkın kahkaha kulübü bulunuyor. Bu kulüplerden çok sayıda 'Kahkaha Lideri' ve öğretmeni yetişiyor. 
Kahkaha Yogası sırasında gülme egzersizleri, vücutta ve beyinde oksijeni artırır, diyaframı çalıştırır, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, kasları rahatlatır ve gevşetir. Stres attırır, sosyalleştirir, kalbi kuvvetlendirir, nefes alımını derinleştirir, depresyonu ve panik atakları önler. İnsanları daha umutlu ve olumlu olmaya teşvik eder, çekingenliği yener, liderlik yeteneklerini artırır, üreticiliği ve sağ beynin kullanımını artırır. Bu bulguları tıp dünyası da bilimsel bir şekilde kanıtlıyor ve vücutta fizyolojik ve biyokimyasal değişikliklerin meydana geldiğini ispatlıyor.