Karşılaşma  0-0  sona erdi 

90' Dakika : Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Trabzonspor ve Eskişehirspor haftayı 1'er puanla kapatıyorlar.

90' Dakika : Eskişehirspor'da Alper rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

90' Dakika : Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

90' Dakika : Eskişehirspor'da Pele sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

90' Dakika : 4. Hakem Hüseyin Sabancı maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 22 numarayla Mustafa Yumlu Giren oyuncu 21 numarayla Barış Ataş

90' Dakika : Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Alper sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunmada Mustafa Yumlu ters bir vuruş yaptı ve top üstten kornere çıktı.

89' Dakika : Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Mustafa Yumlu araya girerek topu taca gönderdi.

MAÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN!

88' Dakika : Trabzonspor'da kaleci Tolga sağlık ekibine rağmen oyuna devam edeceğini söyledi ve maç yeniden başladı.

87' Dakika : Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 21 numarayla Burhan Giren oyuncu 77 numarayla Erkan Zengin

87' Dakika : Trabzonspor'da kaleci Tolga sakatlandı ve sağlık ekibi kenar yönetime değişiklik işareti yaptı.

86' Dakika : Trabzonspor'da kaleci Tolga ve Eskişehirspor'da Burhan ceza sahası içinde çarpışınca sakatlandılar ve tedavileri için maça ara verildi.

85' Dakika : Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Alper sol kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi Burhan altıpas önünde bomboş pozisyonda gelişine sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

84' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Colman Giren oyuncu 32 numarayla Pawel Brozek

83' Dakika : Trabzonspor atağında Yattara çalımlarla sağ kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi ve savunmada Veysel son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

82' Dakika : Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Doğa Giren oyuncu 55 numarayla Bülent Ertuğrul

81' Dakika : Eskişehirspor'da Doğa bu dakikalarda sakatlandı ve oyuna devam edemeyecek.

80' Dakika : Eskişehirspor atağında Ümit Karan sol kanattan sağ kanata doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

79' Dakika : Eskişehirspor'da Sezer hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

78' Dakika : Trabzonspor'da Yattara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama ön direkte savunma topu uzaklaştırdı.

77' Dakika : Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 26 numarayla Batuhan Giren oyuncu 99 numarayla Ümit Karan

76' Dakika : Trabzonspor'da Selçuk sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

75' Dakika : Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine arpasını verdi ama kaleci Ivesa çıkarak topun sahibi oldu.


73' Dakika : Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Kaleci Ivesa topu uzaklaştırmak isterken kısa düştü Selçuk topu kazandı, Jaja'ya pasını verdi, Jaja ceza sahası önünden kaleye ştunu vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

72' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Umut ceza sahası içine savunmanın hatasında topu kaptı bekletmeden şutunu vurdu ve kaleci Ivesa son anda topu çelerek mutlak bir golü önledi.

71' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho Giren oyuncu 61 numarayla Yattara


70' Dakika : Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

69' Dakika : Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak taca çıktı.

68' Dakika : Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası içine arapasını verdi ama top kaleci Tolga'da kaldı.

67' Dakika : Trabzonspor atağında Cale sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top doğrudan auta çıktı.

65' Dakika : Trabzonspor'da Yattara oyuna girmek için hazırlık yapıyor.


65' Dakika : Trabzonspor'da Yattara oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

64' Dakika : Eskişehirspor'da Pele'nin tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

62' Dakika : Eskişehirspor'da Pele bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

61' Dakika : Eskişehirspor atağında Koray sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Egemen araya girerek Batuhan'dan önce topu uzaklaştırdı.

60' Dakika : Eskişehirspor atağında Sezer sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi, yerden ortasını yaptı ama top kimseye değmeden taca çıktı.

58' Dakika : Eskişehirspor atağında Volkan Yaman ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

57' Dakika : Eskişehirspor'da Pele ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu kaleci Tolga güçlükle topu saha içine çeldi sonrasında Colman son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

56' Dakika : Trabzonspor'da Egemen rakibi Batuhan'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

55' Dakika : Eskişehirspor atağında Batuhan topa birlikte ceza sahası içine girdi ama savunmada Egemen'in müdahelesi sonucunda yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

54' Dakika : Eskişehirspor atağında Pele ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve altıpas içinde yerden seken topu kaleci Tolga son anda köşeden güçlükle kornere çeldi.

53' Dakika : Trabzonspor'da Umut hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

52' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Burak Yılmaz savunmaya baskı yaparak topu kazandı, ceza sahası içine girdi yerden plase vuruşunu yaptı top ağlara gitti ama hakem Bülent Yıldırım Burak Yılmaz'ın rakibi Volkan'a faul yaptığına karar vererek golü geçersiz saydı.

51' Dakika : Eskişehirspor'da Sezer sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

49' Dakika : Eskişehirspor atağında Alper çalımlarla sol kanattan ceza sahası içine girdi yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

48' Dakika : Eskişehirspor atağında Koray sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

47' Dakika : Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

46' Dakika : Eskişehirspor hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45' Dakika : Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

45' Dakika : 4. Hakem Hüseyin Sabancı ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44' Dakika : Eskişehirspor'da Koray sol kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

43' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mustafa Yumlu arka direkte savunmada Alper'in yanından yükseldi kafayı vurdu top ağlara gitti ama hakem Mustafa Yumlu'nun faul yaptığına karar vererek golü geçersiz saydı.

42' Dakika : Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

41' Dakika : Trabzonspor atağında Umut sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

39' Dakika : Eskişehirspor atağında Batuhan ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

38' Dakika : Eskişehirspor atağında Koray sağ kanattan ilerledi, ceza sahası içine pasını verdi ama savunmada Giray Batuhan'dan önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

37' Dakika : Trabzonspor atağında Umut ceza sahası içine pasını verdi, Burak Yılmaz gelişine sert vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

36' Dakika : Eskişehirspor atağında Sezer ceza sahası içine pasını verdi ama kaleci Tolga çıkarak Burhan'dan önce topu uzaklaştırdı.

35' Dakika : Trabzonspor atağında Umut sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

34' Dakika : Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

32' Dakika : Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

30' Dakika : Eskişehirspor'da Koray sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Batuhan gelişine şutunu vurdu ama hakem öncesinde Batuhan'ın rakibi Giray'a faul yaptığına kararı verdi.

29' Dakika : Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.

28' Dakika : Eskişehirspor atağında Batuhan sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

26' Dakika : Eskişehirspor atağında Alper sağ çaprazdan kaleye yerden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

25' Dakika : Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

24' Dakika : Eskişehirspor'da Pele sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Tolga'da kaldı.

22' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Jaja sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu top direkten geri geldi sonrasında Umut dönen topa sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

22' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Jaja sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu top direkten geri geldi
sonrasında Umut dönen topa sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

21' Dakika : Eskişehirspor'da Volkan Yaman'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

20' Dakika : Eskişehirspor'da Volkan Yaman bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

19' Dakika : Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı.

18' Dakika : Trabzonspor atağında Mustafa Yumlu sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


16' Dakika : Eskişehirspor atağında Veysel topla birlikte ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

14' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk topun üstünden atladı ama arkada Umut vuramayınca top savunmada kaldı.

13' Dakika : Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, yerden ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

12' Dakika : Trabzonspor'da Selçuk kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Volkan Yaman kafayla topu uzaklaştırdı.

11' Dakika : Eskişehirspor'da Volkan Yaman sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Batuhan kafayla topu indirdi ama kaleci Tolga müdahele ederek topun sahibi oldu.

9' Dakika : Trabzonspor atağında Umut sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk kafayı vurdu ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

8' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

6' Dakika : Trabzonspor atağında Umut sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

5' Dakika : Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top yandan auta çıktı.

4' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

3' Dakika : Trabzonspor atağında Jaja sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.
1' Dakika : Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor 69 puanla 1. , Eskişehirspor ise 43 puanla 6. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 30. hafta açılış karşılaşmasında Eskişehir Atatürk Stadında Trabzonspor ve Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray Veysel, Nadarevic,Burhan, Doğa, Pele, Alper, Sezer, Batuhan

TRABZONSPOR: Tolga, Giray, Mustafa, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Alanzinho, Jaja, Burak, Umut

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren ve son 6 maçını kazanıp 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan bordo mavililer, Eskişehirspor'a konuk oluyor. Trabzonspor'da galibiyetten başka hiçbir ihtimal düşünülmüyor. Beraberlik halinde bile liderliği kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak olan Güneş'in talebeleri, Bülent Uygun'un öğrencilerini yenmek zorunda. Bilindiği üzere Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışında ikili averaj üstünlüğü Fenerbahçe'de. Bu nedenle Trabzonspor bugün berabere bile kalsa, Fenerbahçe'nin kalan maçlarını kazanması sarı lacivertlilerin şampiyonluğu anlamına gelecek. Ancak şampiyonluk için herşey kendi elinde olan Trabzonspor da Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor, İstanbul BŞB ve Karabükspor maçlarını kazanıp rakibinin ne yaptığını umursamadan şampiyonluğu kutlamak istiyor.

Bordo Mavili takımda sakatlığı devam eden Serkan Balcı, Eskişehirspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Serkan Balcı'nın yanı sıra Piotr Brozek ve Engin Baytar da kadroya alınmadı.

Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla 6. sıraya yükselen Eskişehirspor ise 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Az da olsa 4.'lük şansı bulunan kırmızı siyahlılar, bu hedefe ulaşabilmek için kalan tüm maçlarını kazanmak zorunda. Es-Es'te Tello, Diego ve Pele sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek