İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir özel hastanede Uzman Psikolog olarak çalışan 27 yaşındaki Serap Sözen, hastanenin ortağı olan Harun Koç’un saldırısına uğradı.

Kendisini tanımayan Sözen’i feci şekilde döven Koç daha sonra şikayet üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Özel Bilge Hastanesi’nde geçtiğimiz hafta dayak skandalı yaşandı. Vatan'ın haberine göre, hastanede yaklaşık 1 yıldır görev yapan Uzman Psikolog Serap Sözen, hastanenin ortaklarından Harun Koç tarafından feci şekilde dövüldü. 27 yaşındaki Sözen, bir süre önce Gaziosmanpaşa’daki Özel Bilge Hastanesi’nde göreve başladı. Geçtiğmiz hafta da hastaneye gelerek hasta muayenelerini gerçekleştiren Sözen, daha sonra kendi kontrolünde olan psikoloji kliniğinin personelleri ile bir toplantı düzenledi. Klinik personeli ile odasında toplanan Sözen, çalışanlara işleyiş ile ilgili kararlarını anlatıyordu.

Tam o sırada odanın kapısı açıldı ve içeriye hastenin ortaklarından ve hastanenin İdari İşler Müdürü Harun Koç girdi.İddiaya göre, Koç ile daha önce hiç karşılaşmayan Sözen kapıyı çalmadan gelen Koç’a, “Buyrun birine mi bakmıştınız? Toplantıyı böldünüz” diye çıkıştı. Personelin karşısında tanınmamasına sinirlenen Harun Koç’un tepkisi ise daha sert oldu. Sözen’e “Sen kimsin? Beni nasıl tanımazsın?” diye bağıran Koç ile Sözen arasında sözlü tartışma başladı. Sözen’in üzerine yürüyen Koç, tüm çalışanların önünde genç doktoru feci şekilde dövdü.

Tutuklandı

Bir anda başlayan kavga hastane personelinin araya girmesi ile durduruldu. Vücudunda ağır ezikler ve şişlikler bulunan Serap Sözen başka bir hastaneye götürüldü. Doktordan iş göremez raporu alan genç kadın polise de giderek Harun Koç hakkında şikayetçi oldu. Savcı tarafından sorgulanan Koç daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.