Sarı kırmızılı takımın alt yapısından yetişen genç yıldız adayı, 3 gol, 2 asistlik müthiş performansıyla yeşil siyahlı takımın Bank Asya 1.Ligi’nde zirveye çıkmasında büyük rol oynadı. Hocaları onun için övgü dolu sözler sarfetti.

ALT yapısından çıkardığı yeteneklerle dikkat çeken ve son olarak Arda Turan’ı Türk futboluna kazandıran G.Saray’da şimdi herkes Serdar Eylik’i konuşuyor. “Yeni Arda” olarak lanse edilen Serdar, kiralık gittiği Bank Asya 1.Ligi’nde Denizlispor forması altında harikalar yaratıyor. 7 maçta topladığı 17 puanla zirvede yer alan ve Spor Toto Süper Lig’e yeniden dönüş hazırlığı yapan Denizlispor’un başarısında Serdar’ın payı büyük.
Gelecek sezon dönecek
Rijkaard’ın geçen sezon “ Yetenekli ve gelecekte katkı sağlar” raporu verip,  Maccabi Netanya ve Sivasspor karşılaşmalarında ilk 11’de şans tanıdığı Serdar Eylik,  tecrübe kazanması için kiralık gönderildiği Denizlispor’da yıldızını parlattı.  Yeşil siyahlı forma altında 3 gol atıp, 2 asist yapan Serdar’ın önümüzdeki sezon G.Saray’ın A takımında yer alacağı ifade edildi.
O bir yıldız adayı
Sol kanatta forma giyen ve yeteneği ile “Yeni Arda Turan olur” denilen Serdar’ı en yakından tanıyan kişilerden biri olarak, hocalarına sorduk; “Serdar’dan yeni Arda olur mu?”  Hamza Hamzaoğlu (Denizlispor):  “Evet, o kapasite ve yeteneği sahip. var. Ancak inşallah Arda Turan gibi olmaz.”  Nedim Yiğit (G.Saray A2 takımının eski hocası):  “Serdar zeki bir futbolcu. Onu bir isimle kıyaslamak yerine şunu demek daha doğru olur, kendisi yıldız bir oyuncu adayıdır. Gerçekten o kapasiteye sahip. Dayanıklı ve topla çok iyi giden bir futbolcu.”

İşte alt yapıdan yetişip kiralanan yıldız adayları

Futbolcu Takımı Mevkii

-  Çetin Güngör Ş.Urfaspor Defans
-  Erhan Şentürk Kartalspor Forvet
-  Uğur Demirok Kartalspor Defans
-  Semih Kaya Kartalspor Defans
-  Oğuz Sabankay Kartal O.Saha