Şahan dava açıp bebeklerini toplatacak...
Çinliler sonunda Recep İvedik’e de el attı! Türk Sineması’nın hasılat rekorları kıran kahramanı İvedik’in bebeğini yaptı. Yürüyen, şarkı söyleyen ve Recep İvedik gibi kahkaha atan Çin malı İvedik Bebek 20 liradan satılıyor.
 
ÖZÜMÜZ aydın Recep İvedik’in bebeği çıktı! Üç filmi 12 milyon kişi tarafından izlenen ve hasılat rekorları kıran Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmleri oyuncakçılara ilham verdi. Daha önce planlanan ancak hayata geçirilemeyen ‘İvedik Bebek’leri Çinliler yaptı. Çin’de üretilen ve oyuncakçılarda 20 liraya satılan ‘İvedik Bebek’ler yürüyor, dans ediyor, şarkı söylüyor ve Recep İvedik gibi kahkaha atıyor.

ŞAHAN DAVA AÇACAK

RECEP İvedik’in yaratıcısı Şahan Gökbakar’ın ve filmin yapımcısının izni olmadan üretildiği ve piyasaya sürüldüğü öğrenildi. İvedik’in bebeklerinin üretildiğini duyduğunu söyleyen Gökbakar, “Avukatlarımla konuyu konuştum. Dava açıp bebekleri toplattıracağım” dedi. Bundan bir kaç yıl önce de Cem Yılmaz’ın reklamlarda canlandırdığı ‘Mayk’ karakterinin bebekleri üretilmişti.