AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Başbakan Erdoğan’a yönelik söylediği “Omurgasız” ifadesine yanıt verdi.

Bunun tam bir sokak jargonu olduğunu belirten Çelik, “Bu ifadeyi kendileri için kullanarak ağzımı kirletmek istemiyorum” dedi. Çelik, özetle şunları söyledi:

Resepsiyon depresyonu

Cumhurbaşkanımız tarafından verilen resepsiyon ana muhalefet partisinde depresyona yol açtı. İlk defa resepsiyon adında Cumhuriyet olan bir partide depresyona yol açıyor. Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri dosyasına niçin sahip çıkmadığını soruyor. Bizi adeta Deniz Feneri’nde bazı insanları koruduğumuzu, savsakladığımızı iddia ediyorlar. Kesinlikle gerçek dışı.

Deniz Feneri sakızı

Alman hatta Letonya makamlarıyla yazışmalar ortada. Bütün yazışmaların zamanında yapılmasına rağmen ana muhalefet ve muhalefet sözcüleri bu Deniz Feneri sakızını çiğnemeye devam ediyorlar. Kendilerini dürüst olmaya davet ediyorum. Hayırseverlik, sosyal sorumluluk, bir yerlere ulaştırılmak adına verilen paralar birileri tarafından iç ediliyorsa, amacı dışında kullanılıyorsa bu emanete hıyanettir, namusa ihanettir. Burada Ak Parti olarak bizim gocunacağımız bir şey söz konusu değildir, son derece rahatız. Üzerimize ne düştüyse onu yaptık.