8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılması planlanan; ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Dünya Kadınlar Günü programı, etkinlik alanında kurulan dev çadırda haftasonu gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Esra Ceyhan’ın yaptığı, Sanatçı Yudum’un konser verdiği programa; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başkan yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadınlar Günü bir gün değil 365 gündür

Salona geldiğinde coşkulu ve yoğun bir kalabalıkla karşılaşan Başkan Uzun, katılımcıların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve programa katılan herkese teşekkür etti.



Nerede kadın varsa, orada tertip, düzen ve intizam olduğunu; hayatın her aşamasında, her platformda ve her zemininde yediden yetmişe kadınları görmek istediklerini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü Belediyesi olarak kadınları daha aktif bir şekilde hayatın içinde görmek istedik ve Kadın Meclisi’ni oluşturduk. Kadınlarımız Beylikdüzü’nün geleceğine yön verme adına söz sahibi oldular. Onların fikirlerini önemsiyoruz, önemsemeye de devam edeceğiz” dedi.



Yudum, verdiği konserle coşturdu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Beslenme ve Diyet Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın tarafından sağlıklı beslenme konusunda bilgilerin verildiği kutlama programı, sevilen sanatçı Yudum tarafından verilen konserle coşkulu bir hal aldı. Söylenen türkülere eşlik eden katılımcılar, oyun havalarındaysa doyasıya eğlendi.

Kadınlar Günü’nün sadece bir günle sınırlı olmadığını, 365 gün boyunca devam ettiğini söyleyen Başkan Yusuf Uzun programın sonunda misafirlere takı seti hediye etti ve tüm katılımcıları 15 Mart Salı günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek olan Metrobüs Temel Atma Töreni’ne davet etti.