Terör örgütü PKK'nın İslam karşıtlığını ortaya koyan bilgi ve belgelere hergün bir yenisi eklenirken, sırf bu sebepten ötürü örgütten kaçmalar başladığı görülüyor.

Habervaktim.com'un haberine göre bunun son örneğinin geçtiğimiz aylarda terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan R.G. kod adlı terörist olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, bölücü terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan R.G.'nin ifadesinde, örgütün İslam karşıtlığını ve insanları İslam'dan uzaklaştırmaya çalıştığını ortaya koyan çarpıcı bilgiler aktardı.

PKK'DAN KAÇAN R.G.'DEN ŞOK İFŞAATLAR

Örgüte girdiğinde ilk Ramazan ayında oruç tutmaya başlayınca kendisiyle alay edildiğini; oruç tutmasının yasaklandığını; örgüt mensuplarına domuz eti yedirildiğini; Allah ve namazla her konu açıldığında dalga geçildiğini anlatan R.G., bu gibi sebeplerden ötürü örgüte katıldığı için pişman olduğunu ve kaçtığını söyledi.

"GAZETELER YAZIYORDU DA İNANMIYORDUM"

R.G. ifadesinde şöyle dedi: "Ben böyle bilmiyordum, uyaranlar oluyordu, gazetelerde haberler çıkıyordu, inanmıyordum. Örgüte ilk girdiğimde dini inançlarına bağlı biriydim, ilk Ramazan ayında oruç tutmaya başladım. Sırf oruç tutuyorum diye benimle alay etmeye başladılar. Sonra oruç tutmamı yasakladılar. Örgüt mensuplarına dağda avladıkları domuz eti yediriyorlardı. Ben yemek istemedim, dinimizce haram bu dedim, 'ne dini' dediler. Hep alay ediyorlardı. Özellikle de her fırsatta Allah ve namazla alay ediyorlardı, küfür ediliyordu. Daha fazla katlanamadım, bu yüzden örgütten kaçtım. Çok pişmanım örgüte katıldığım için." R.G.'nin bu ifadesi terör örgütü PKK'nın İslam düşmanlığını bir kez daha ortaya koydu.

'VİCDANİ KISITLAMALARDAN KURTULMA' ÇABASI

Örgütün sürekli dini inançlarla dalga geçmesi, "inançların getirdiği bir kısım vicdani kısıtlamalardan kurtulma ve ileride yaptıracağı bir kısım kanlı eylemlerin zeminini kaybetmeme" düşüncesiyle izah ediliyor.

DOMUZ ETİ YEDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Teröristlerin domuzla beslendiklerini ortaya koyan fotoğrafları ilk Habervaktim.com ortaya çıkarmıştı. Bu fotoğraflar basında geniş yer almıştı. Yine teröristlerin namazla alay ettikleri görülen fotoğraf ve video görüntüleri de basına sızmıştı.