Sosyal medyada son zamanların en büyük kayıp arama kampanyasının kahramanı, 27 yaşındaki Teodoros Mastikopolo’dan kötü haber geldi. 25 Ağustos’tan beri haber alınamayan Mastikopolo’nun kaybolduğu gün Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak yaşamna son verdiği ortaya çıktı.

Olay, ailenin ısrarı üzerine kameraları kontrol eden polis tarafından ortaya çıkarıldı. Aileyi dün Gayrettepe’deki Emniyet Müdürlüğü’ne davet eden polis, kameradan atlama görüntüsünü izletti.

Baba Mastikopolo, “Saatler tutuyor, 27 yılı dolu dolu yaşadı, neden böyle bir tercihte bulunduğuna dair bilgimiz yok, söyleyecek bir şeyimiz de yok, başımız sağolsun” dedi.

SON TWEET: UÇMAK GÜZELDİR HERHALDE

Mastikopolo’nun kaybolduğu gün attığı son tweet de “Uçmak güzeldir heralde” oldu. Cenazeye henüz ulaşılamadığı bildirildi.

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA YÜRÜTÜLDÜ

Sosyal medyada arama kampanyası yürütülen, arkadaşları arasında “Teo” olarak seslenilen Teodoros Mastikopolo 25 Ağustos günü evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi ve arkadaşları genci aramaya başladı. Sosyal medyada başlatılan kampanya da hızla yayıldı ve binlerce kişi Mastikopolo için tweet attı,

Twitter'da #TeodorosMastikopolo başlığı açıldı, Facebook’ta paylaşım yapıldı.

Kaybolduğu gün en son Marmara Forum civarında, saat 23.00 sıralarında görüldü, bir daha da haber alınamadı.

Ailesi her gün karakola taşındı, en son dün emniyetten çağrıldılar ve üzücü haberi verdiler. Mastikopolo’nun kaybolduğu dakikalarda 1'nci Köprü’den atlayarak yaşamına son verdiği anlaşıldı, kamera görüntüsü aileye gösterildi.