Kamuoyunda ‘Süper Vali’ olarak bilinen merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Elif Berrak Gökalp ile evlendi. Adeta peri masalı gibi olan düğünde barkovizyonda gösterilen Meryem ve Recep Yazıcıoğlu’nun fotoğrafları duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Denizli Valisi iken Ankara’nın Polatlı İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden, hayatı bir dizi ve sinema filmine konu olan Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Elif Berrak Gökalp ile evlendi.

ERDOĞAN’DAN TEBRİK

Çiftin JW Marriott Hotel Ankara’da düzenlenen nikah töreninde şahitlik yapan eski Devlet Bakanı Hasan Celal Güzel, çiftin nikah defterini vermeden önce kısa bir konuşma yaptı. Çifte mutluluklar dileyen Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı 3 çocuk isteğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yazıcıoğlu çiftini arayarak tebrik etti.

“ONLAR DA BURADAYDI”

MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya gibi siyaset dünyasının önemli isimlerinin de araladığında bulunduğu davetliler, nikah sırasında barkovizyonda Meryem ve Recep Yazıoğlu’nun fotoğraflarının gösterilmesiyle duygu dolu anlar yaşadılar. Yazıcıoğlu Ailesi o anlar için “Onlarda burada, bizimleydi” dedi.

RECEP YAZICIOĞLU KİMDİR?

Erzincan Valisi olduğu dönemde yaşanan Erzincan depreminin adından sıkça gündeme gelen Recep Yazıcıoğlu, Tokat Valiliği sonrasında bir süre merkeze alındı. Daha sonra Denizli Valiliği’ne atanan Yazıcıoğlu, 3 Eylül 2003 tarihinde Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.