Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza geçiren tarım işçilerinin yaşadığı Salihli ilçesine bağlı Çökelek köyüne ateş düştü.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ

Kazada, aynı aileden olan kamyonet sürücüsü Seydi Aydın (52), annesi Ayşe Aydın, 3 aylık gelinleri Nesrin Aydın, Kezban Uysal ve Azize Kars, hayatlarını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden diğer tarım işçileri ise Nurdane Kaya ve oğlu Burak Kaya (17), Ümmühan ve Zeynep Uysal kardeşler, Yıldız Öztürk, Ayşe Yaşar, Fadime Orhan, Zekiye Çetin, Ümmü Demirkol, ve Zeynep Zengin.

TANKER ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada yaralanan Gülderen Kılınç (48) ise Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gülderen Kılınç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan ve yaralanan süt tankeri şoförünü Ercan İşeli (33)'nin de gözaltına alındığı öğrenildi.



15 MEZAR YAN YANA KAZILDI

15 kişinin hayatını kaybettiği Salihli'nin Çökelek köyünde büyük üzüntü yaşandı. Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri fenalık geçirdi. Fenalık geçiren ailelere sağlık ekipleri müdahale etti. Gözyaşlarına boğulan ve ağıtlar yakan aileleri, yakınları güçlükle teselli etti. Hayatını kaybedenler için, köyün mezarlığında yan yana 15 adet mezar kazıldı. Köy meydanında ise Salihli Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Hayatını kaybeden tarım işçileri, ikindi namazından sonda kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında son yolculuklarına uğurlanacak.