Beşiktaş'ta lüks araçlı hırsızlar ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Polise ateş ettiği belirtilen şüpheliler ters yöne girince bir polis aracıyla çarpıştı. Kazayla sona eren kovalamaca sonrası 4 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaş'ta saat 06:00 sıralarında lüks cip ile marketten hırsızlık yaptığı öne sürülen 4 kişi ile onları farkeden polisler arasında kovalamaca başladı. Kovalamacaya çok sayıda polis ekibi de katıldı. Nüzhetiye Caddesi'nde sıkıştırılan şüpheliler polise ateş ederek ters yöne girdi. Ters yöne giren şüpheliler, yolu kesen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir polis memuru yaralanırken şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin polis aracına bindirilmesi sırasında arbede yaşandı. Ekip aracındaki bir şüpheliye de bir polisin tepkisi sert oldu. Öfkeyle araçtan inen polis arka koltuktaki şüpheliye tepme ve yumruk attı.


Bu arada görüntü çekmeye çalışan bir basın mensubu da polisler tarafından engellendi. Bu sırada kelepçe takılmaya çalışılan gazetecinin kamerası da hasar gördü. Hastaneye kaldırılan polisin durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerinde inceleme yapan polislerin soruşturması devam ediyor.