Kars'ta bir hidroelektrik santraline saldıran terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı öldürüldü.
Kars'ta çatışma, 3 terörist öldürüldü

Terö örgütü hidroelektrik santralini basmaya kalktı. Çıkan çatışmada 3 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Kağızman'da meydana gelen çatışmadan sonra bölgede durum sakin.

Kağızman ilçesinde bir hidroelektrik santraline saldıran terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 terörist ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir grup bölücü terör örgütü üyesi, özel bir şirkete ait Tuzla mevkisindeki hidroelektrik santraline saldırdı.

Olayı ihbar alarak santralin bulunduğu bölgeye giden özel harekat ekiplerine ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, yaptığı açıklamada, devam eden bir olayın olmadığını belirterek, olay yerinde gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Üçgül, güvenlik güçlerinin olay yerinden kaçtığı iddia edilen bir teröristi arama çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.