Gaziosmanpaşa'daki kutlamalar Kaymakamlık Binası Önünde Atatürk Büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Gaziosmanpaşa Kaymakam'ı Seddar Yavuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Yavuz Gazi Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Yavuz öğrencilerin memleketini sordu ve onlarla anılarını paylaştı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz daha sonra makamını 23 Nisan nedeni ile Gazi Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Batuhan Zengin'e devretti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Yavuz, devir sırasında aslında bu koltuğu bırakmak zordur diye de espri yaptı.

Koltuğu devralan Batuhan Zengin Gaziosmanpaşa da yapılan sağlık, spor ve diğer brnşlardaki hizmetler hakkında bilgi verdi ve ileride beyin cerrahı olmak istediğini belirtti.

Kaymakam Yavuz koltuğıunu Batuhan Zengin'den devralırken 23 Nisan, çocuklarımıza daha güzel, daha mutlu bir Türkiye bırakabilmek adına hep beraber kenetlenebilmemiz için en güzel vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Yüce Milletimize, çocuklarımıza ve bütün dünya çocuklarına kutlu olmasını diliyorum, dedi.  aSes Özel - Abdullah Tezer