Eyüp Belediyesi’nin 5 yıl boyunca her sene gerçekleştirdiği İlköğretim Okulları Çocuk Şenliği, bugün Otakçılar İlköğretim Okulu’yla başladı.

İlçedeki ilköğretim okullarının bahçelerine kurulan mobil lunaparkta eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği şenliğin açılışını, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Başkan Remzi Aydın’a çocuklar sevgi tezahüratlarında bulundu. Oyun alanında doyasıya eğlenen, patlamış mısır ve pamuk helva yiyen çocuklar, animatörlerin şarkıları ve müziği eşliğinde danslar ettiler, gönüllerince eğlendiler. Başkan Remzi Aydın da çocukların oyunlarına eşlik etti ve onlarla halay çekti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, şenlikte çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Eyüp 6. Çocuk Şenliği’ni başlattıklarını belirten Başkan Aydın, “İlçemizde eğitim gören tüm çocuklarımız, güzel bahar havasının tadını doyasıya eğlenerek çıkarıyor. Çocuklarımıza birkaç saat oyun oynama, eğlenme imkanı tanıyoruz. Çocuklarımız için daha çok projemiz var. Zaten her şey çocuklarımız için değil mi? Onların geleceği, onların sağlığı, onların eğitimi bizim için çok önemli. 6. Eyüp Belediyesi Çocuk Şenliği’nin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.