CUMHURBAŞKANI  Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesine katılmak üzere Fransa'ya gitti. Rusya Devlet Başkanı Bladimir Putin'inde katılacağı toplantıda gözler iki ülke liderine çevrildi. Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından çıkan kriz dünya liderlerini buluşturan 'iklim değişikliği zirvesi'nde  bu krizi değiştirebilecek mi?

Eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle özel uçak "TC-TUR" ile saat 08.25'te İstanbul'dan Paris'e giden Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer uğurladı.

ŞEHİRCİLİK BAKANI DA YANINDA

Erdoğan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da Paris'e gitti. Erdoğan,   Paris'ten Katar'a geçecek. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da 1-2 Aralık 2015 tarihlerinde temaslarda bulunacak.

OBAMA GECE YARISI PARİS'TE KATLIAM YERİNDE ÖLENLERİN ANISINA ÇİÇEK KOYDU

Bugün başlayacak olan BM İklim Zirvesi'ne katılmak üzere Fransa'nın başkenti Paris'e gelen ABD Başkanı Barack Obama, ilk iş olarak 13 Kasım saldırılarında 90 kişinin yaşamını yitirdiği Bataclan konser salonuna gitti.

CNN'nin haberine göre; Orly Havalimanı'na inen Obama, Paris saldırılarında hayatını kaybedenlerin anısına gece yarısı gittiği Bataclan'un önüne bir tek beyaz gül bıraktı.

PUTİN İLE ERDOĞAN AYNI TOPLANTIYA KATILACAK


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesine katılmak üzere Fransa'ya gitti. Rusya lideri Putin de aynı toplantıya katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle birlikte özel uçak “TC-TUR” ile saat 08.25′te İstanbul’dan Paris’e hareket etti.

Erdoğan’ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer uğurladı. Erdoğan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da Paris’e gitti. Erdoğan’ın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin davetlisi olarak buradan Katar’a geçeceği öğrenildi. Erdoğan Katar’da 1-2 Aralık 2015 tarihlerinde çeşitli temaslarda bulunacak.