Yeni aldıkları mobilyalar kullanılmaz hale gelen genç çift, gerdek gecesini otel odasında geçirdi.

Nazilli'de bir fırında çalışan Hüseyin Aykut Gençarslan, gönlünü kaptırdığı Güneş Asel ile geçen Şubat ayında nişanlandı. Çift hemen düğün hazırlıklarına başladı. 4 Mayıs'a nikah günü alınıp, davetiyeler dağıtıldı. Eşyalar alındı, çift için tutulan ev döşendi. Samanyolu Düğün Salonu'nun yazlık bölümündeki düğünde çiftin nikah şahitliğini MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve yakınları yaptı. Mutlu günlerinde, gece boyunca vur patlasın çal oynasın eğlenip, dans eden genç çift, yağmur sürprizi ile karşılaştı. Yağmura rağmen düğün devam ederken, genç çift, damada geleneksel olarak yapılan şakalardan kurtulmak için saat 22.00 sıralarında salondan ayrıldı. Turan Mahallesi, 366 Sokak'taki 3 katlı binanın 2'nci katındaki evlerinin önüne geldiğinde kalabalığı görünce önce şaka yapıldığını sanan çift yangın çıktığını öğrenince şoke oldu.

Yeni döşedikleri evlerinde elektrikli şofbenden yangın nedeniyle en mutlu günleri zehir olan çift uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. İtfaiye merdiven aracıyla ulaştığı dairesinin camını kırarak içeri giren damat Gençarslan, dumandan etkilendi. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gençarslan'ın ayakta tedavisi yapıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çiftin yeni aldığı mobilyalar kullanılmaz hale geldi. Yeni evli çift, gerdek gecesini otelde geçirdi. Yangından sonra yakınlarının yanında kalmaya başladıklarını belirten damat Aykut Gençarslan, yaklaşık 30 bin lira zararları olduğunu belirterek, "Bütün mobilyaları taksitle almıştık. Daha taksitlerini bile ödeyemeden kullanılamaz hale geldi. Şu an için başımızı sokacak bir evimiz bile yok. Düğün için Isparta'dan gelen davetlileri geri göndermek zorunda kaldık. Biz de şu an ablamın evinde kalıyoruz" dedi.

Gençarslan, tek tesellisinin evinin arka balkonunda beslediği muhabbet kuşlarınan zarar gelmemesi olduğunu belirterek, "Onlara bir şey olmaması için dua ettim. Eve girer girmez ilk önce balkona çıkıp muhabbet kuşlarıma baktım. Korkudan yere yumurtlamışlar" diye konuştu.