Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesi'nde bir lokantada meydana gelen patlama sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama sebebiyle lokantanın içinde bulunduğu 2 katlı bina tamamen yıkılırken, komşu işyerleri ve bazı evler de zarar gördü. Olay sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü.
Edinilen bilgiye göre, patlama Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesi Köprübaşı Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Lokantadaki sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 katlı bina tamamen yıkılırken, olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama sırasında çevredeki işyerlerinin camları kırıldı, bir otomobil ise yıkılan binanın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.
Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri patlamada bazı yerlerinden yaralanan 3 kişiyi ayakta tedavi ederken, jandarma ekipleri ise güvenlik şeridi çekerek bölgede güvenlik önlemi aldı.
Patlamanın yaşandığı anları anlatan ve panik yaşayan vatandaşlar ise büyük bir gürültü ile sokağa çıktıklarını söyledi. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, olay yerinde incelemelerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
-Ambulanstan görüntü
-Olay yerinden görüntü
-Yıkılan binadan görüntü
-İtfaiyenin çalışmaları
-İş makinasıyla yürütülen çalışmalar
-Vatandaşlardan görüntüler
-Röp.
-Genel ve detaylar
***GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ
Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI(Kütahya),()