Haber - Kamera: Ozan URAL - İdris TİFTİKÇİ - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL  
İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren bayram trafiği yoğunluğu artmaya başladı. Özellikle İstanbul'un çıkış noktalarındaki gişelerde uzun araç kuyruğu oluştu. Çamlıca gişeler, Mahmutbey, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yoğunluk haritasında göze çarpan noktalar. Anadolu yakasında TEM ve D-100'deki trafik Kocaeli sınırına dayandı. 
Akşam saatlerinde İstanbul'un çıkış noktalarında trafik yoğunluğu daha da arttı. Çıkış noktalarında iftar vaktine kadar trafik yoğun olarak seyretti. İftar vaktinde, İBB trafik yoğunluk haritasına göre trafik, yüzde 10'lara kadar düştü. İftarın ardından yine çıkış noktalarında trafik yoğunluğu arttı. İftarın ardından trafik yoğunluğu yüzde 26'ları gördükten sonra tekrar düşüşe geçti.
Bu arada polis, İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na girişlerde şüpheli araçları durdurarak kontroller yaptı. Araçlardaki kişiler indirilerek üzerleri aranıp kimlik kontrolünden geçirilirken araçların içerisi arandı. Trafik polisleri de otogardan yolcu alan otobüslerde denetimler yaptı. Ekipler, otobüs sürücülerinin evraklarını kontrol etti.

Görüntü Dökümü
---------------------
-Trafik yoğunluğu
-15 Temmuz Temmuz Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğu
-TEM Mahmutbey bölümünden görüntüler
-Otogardan otobüslerin çıkışları
-Otogar girişlerinden durdurularak aranan araçlar
-Köpeklerle araçların aranması
-Trafik polislerinin otobüslerdeki kontrolleri
-Otobüs şoförü ile röp.