Çağatay KENARLI - Ozan URAL - Ali Kerem BENGİ / İstanbul
İstanbul'da gözaltına alınan DEAŞ'lı Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. DEAŞ'lı terörist vurularak öldürülürken polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 
Alınan bilgiye göre, İstanbul'da DEAŞ üyesi "Canlı bomba" şüphesiyle bir kişi gözaltına alınarak 2 polis memuru tarafından saat 22.45 sıralarında Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirildi. DEAŞ'lı terörist araçtan indirilip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geçirileceği sırada, nereden çıkardığı anlaşılamayan bıçakla yanındaki polis memuruna saldırdı. Saldırı sırasında polis memuru ağır yaralandı. Olay sırasında yaşanan bağırışımalar üzerine şüpheliyi getiren diğer polis memuru ve o sıra çevrede bulunan polisler şüpheliyi silahla vurarak öldürdü. Polis memuru ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Haberi alan polis memurunun yakınları ve meslektaşları Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne akın etti.
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki teröristin cesedi ile ilgili olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesi sürüyor. Emniyet müdürlüğündeki hareketliliğin sürdüğü gözlendi.
  
Görüntü Dökümü:
-----------------------
-Hastanedeki hareketlilik
-Şehit polisin fotoğrafı
-Olay yerinden fotoğraflar
-Vatan emniyet müdürlüğündeki hareketlilik