'ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE 6. GÜN ANKARA -BOLU İL SINIRINDA BİTTİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 6'ncı günü sona erdi. Bugün 18 kilometre yürüyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, geceyi Bolu-Ankara il sınırında yer alan Meşeler Yaylası Mevkii'nde geçirecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sabah saatlerinde Kızılcıhamam'a bağlı Bulak Köyü'nden başladığı  yürüyüş, 17.15 sıralarında Bolu-Ankara il sınırında bitti. Yürüyüşe, milletvekillerinin yanı sıra Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen teşkilatı mensupları ile DİSK üyeleri ve işçilerden oluşan kalabalık bir grup katıldı. 
Öğlen molasında Çamlıdere Mevkii'nde düzenlenen grup toplantısındaki konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, günün ikinci bölümü için tekrar yürüyüşe geçti.  Yürüyüş boyunca sık sık 'Adalet' sloganları atıldı, İzmir ve Gençlik Marşları hep bir ağızdan söylendi. Güzergah boyunca trafikte Kılıçdaroğlu'yla karşılaşanlar, sevgi gösterilerinde bulundu. Kimi vatandaşlar el sallarken kimileri ise korno çaldı. 

SANATÇI TURAN İLE BİRLİKTE TÜRKÜ SÖYLEDİLER
Öğleden sonraki yürüyüşte Kılıçdaroğlu'na Türk halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan ile sinema oyuncusu Enis Fosforoğlu da eşlik etti. Sanatçılar, Kılıçdaroğlu ile birlikte yan yana yürüdü. Yürüyüş esnasında türkü söyleyen sanatçı Turan'a CHP lideri Kılıçdaroğlu da eşlik etti. 

DURARAK ADALETİ DÜŞÜNME EYLEMİ YAPILDI
Yürüyüşün 6'ncı gününde  18 kilometre yol kat edildi. Meşeler Yaylası Mevkii'nde yol kenarında bulunan bir tesisin bahçesinde kamp çadırı kurulurken, Kılıçdaroğlu'da dinlenmek için karvanına geçti. Saat 18.00'de ise CHP milletvekilleri, dün başlattıkları '2 dakika durarak adaleti düşünmek' eylemini gerçekleştirdi. Eylemde renkli görüntüler yaşandı. Milletvekilleri 2 dakika boyunca birbirinden ilginç görüntülerle eylemlerini gerçekleştirdi. Ayrıca, milletvekilleri ve partililerden oluşan bir grup, coşkulu bir şekilde sık sık 'Adalet' tezahüratları yaptı. 'Adalet Yürüyüşü'nün 7'nci günü saat 08.30'da başlayacak ve Gerede istikametine doğru devam edecek. 

Görüntü Dökümü
-------------------- 
-Kılıçdaroğlu'nun Hüseyin Turan ile yürümesi
-Sanatçı Turan'ın türkü söylemesi 
-Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulunanlar
-Gençlik Marşı'nın söylenmesi
-Büyük bir Adalet pankartının taşınması
-Meşeler Yaylası'ndaki kamp alanına gelinmesi
-Burada partililerin coşkusu
-Kılıçdaroğlu'nun karavana geçişi
-Milletvekilleri ve partililerin tezahürat coşkusu
-Adalet tezahüratları yapılması
-Durarak düşünme eylemi
-Milletvekillerinin görüntü vermesi
-Genel ve detaylar

Haber - Kamera: Enver ALAS-Can EROK / ANKARA, ()