ANTALYA'da dün etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınada Demre- Antalya sahil yolu dev dalgalara teslim oldu. Yolu kullanmak zorunda kalan araç sürücüleri, dalgaları cep telefonuyla kaydederken, asfaltın ortasından fışkıran sular ve dev dalgalar yolu esir aldı.

Antalya kent merkezi ve bazı ilçelerinde etkisini sürdüren şiddetli yağmur ve fırtına yaşamı felç etti. Birçok noktada su baskınlarının meydana geldiği Antalya'da, fırtınanın etkisiyle sahil kesimlerinde dev dalgalar oluştu. Demre- Antalya arasındaki ulaşımı sağlayan sahil yolu da dev dalgalara teslim oldu. Yolu kullanmak zorunda kalan araç sürücüleri, dalgaların yarattığı tehlikeyi cep telefonlarıyla an be an görüntüledi.

Araçla ilerleyen 2 kişi tarafından çekilen görüntülerde, yolun virajlı ve eğimli olan bölgelerinde su birikintileri nedeniyle araçların gitmekte zorluk çektiği görülüyor. Yolun bazı bölümlerinde dalgaların çarpması sonucu asfalt parçalanırken, çevreden küçük kaya parçalarının yola düştüğü de görüntülere yansıyor. Görüntülerin en ilginç kısmında ise asfalt yolun ortasından fışkıran sular tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor. Görüntü boyunca yaşananlara ilişkin yorum yapan 2 kişi, bir süre sonra dev dalganın araçlarına vurmasıyla şok yaşıyor.

Diğer yandan, yağışın da aralıklarla devam ettiği Demre- Antalya yolunun hala trafiğe kapalı olduğu, karayolları ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.