|
SON DAKİKA
İlaç alımına yeni düzenleme geliyor
Liseli kız 250 bin lira...
Kişibaşına borç 10 bin Euro...
Yabancı hekimler Türkçe bilecek
Çelik'e göre Dink cinayetindeki asıl hedef AKP!AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik'e göre Dink suikastında asıl hedefin AK Parti olduğunu iddia etti
aK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi.
Uludere olayının ‘istismar edildiğini’ ileri süren Çelik, 34 sivil vatandaşın yanında 6 PKK’lının da öldürüldüğü haberlerinin sorulması üzerineyse “Hükümette böyle bir bilgi söz konusu değildir. Bunlar komplo teorisi. Devlet yanlış yapıldığını kabul etmiştir” dedi. Hüseyin Çelik, “Bir gemide 6 cani bir masum varsa o gemiyi batıramazsınız. Hukuk bunu gerektirir. PKK zaman zaman halkı kendine kalkan yapmak isteyebilir” şeklinde konuştu. ANTER ANTER’İN DÖNÜŞÜ Öldürülen Kürt Aydını Musa Anter’in oğlu Anter Anter’in en kısa sürede vatandaşlığa alınacağını da belirten Çelik Hrant Dink suikastiyle ilgili olarak da şu mesajları verdi: ‘HEM HRANTÇI HEM DE ERGENEKONCU İNSANLAR VAR’ -Hrant Dink cinayeti için adalet olması gerektiği gibi tecelli edecektir. Bugün üzülerek şunu ifade etmek isterim. Hem Hrantçı, hem de Ergenekoncu olan insanlar var. Hrant Dink'i katledenlerin Yasin Hayal ve Ogün Samast gibi birkaç kişi olmadığına inanıyorum. Dink davası için her kesimden başka insanlar bir muhasebe yapmışlardır. Bu da demokratikliğin gelişimi için çok iyi bir şeydir. ‘ASIL HEDEF AK PARTİ’ -Bireysel hedef Hrant Dink'tir ama asıl hedef AK Parti'dir. Hrant Dink'in katledilmesi kimin işine yaradı? Bu olayı öyle tesadüf olarak nitelendiremezsiniz.
İLGİLİ HABERLER
|
|