Katıldığı televizyon programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'a "Ergenekoncu" dediğine yönelik iddialara tepki gösterdi.

İDDİALAR ART NİYETLİ

Şükür, ''Benim, Aziz Yıldırım'ın 'Ergenekoncu' olduğu yönünde beyanda bulunduğumu iddia eden ve art niyetli oldukları yaptıkları hakaretamiz yorumlardan belli olan bir kitle, yalanlarıyla kamuoyunda bir algı oluşturmak istemektedirler'' dedi.

Program kaydına bakıldığında, bu tip bir ifade kullanmadığının çok açık bir şekilde görüleceğinin altını çizen Hakan Şükür, şu ifadeleri kullandı:

SÖYLEDİKLERİM GAYET AÇIKTIR

''Bırakın bu tür sözleri, şike iddianamesindeki yargılamaların, Ergenekon yargılamasıyla aynı mecrada olmadığını, bunların farklı konular olduğunu söylediğim gayet açık bir şekilde görülebilir.

Televizyon yorumculuğu yapmamı eleştiren ve bunun üzerinden şahsımla başka hesapları görmeye çalışan kesimlerin, şimdi konuyu farklı bir mecraya taşıyarak, iftira ve yalanlarını sürdürdüklerini görmekteyiz.

KARALAMA KAMPANYASI

Bunun maksatlı bir karalama kampanyası olduğunu ve bu sebeple manevi şahsiyetime yönelik sarf edilen hakaretamiz ifadelerin yer aldığı çirkin yazılar hakkında adli mercilere suç duyurusunda bulunacağımı, kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.''