Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu sabah saatlerinde Samandıra Tesislerine giderek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Yıldırım gözyaşları içinde futbolculara yönelik bir veda konuşması yaptı ve bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

İşte Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ayrıntılar;

"Fermanı verdiler kalemi kırmışlar zaten. Önemli değil. AYM'ye müracatımız var zaten. Biz buna sizin alınterlerinize ihanet olmasın diye hiçbir pazarlığa girmedim. Biz yatarız hiç önemli değil.

Sizin maç başlarınız yatırttım. Bu operasyon bitmeden sizin alacaklarınız bitmiş olacak. Siz rahat olun Fenerbahçe'de boşluk olmaz. Fenerbahçe hayatı boyunca şike yapmaz. Siz Beşiktaş maçında sahaya yenmek için çıkın.

Kazanırsanız ortasahada taraftara jestinizi yapın, Beşiktaş taraftarını alkışlayın ancak daha sonra soyunma odasına gidin.

Sizden bir Avrupa Kupası almanızı istiyorum.

Bundan sonra yönetime kim gelirse gelsin aynı mücadeleyi gösterin. Fenerbahçe'de boşluk olmaz."

Azizi Yıldırım'ın futbolculara yaptığı bu konuşmadan sonra kaptan Emre Belözoğlu söz aldı ve "Hepimizin yaşadıkları ortada, çektiğimiz acılar, sıkıntılar. Siz bu ailenin babasınız. Bizler de size çok inandık. Bu camiaya hiçbir zaman leke sürdürmedik. Sizler dışarıda bizler de sahada bu camiaya destek verdik. Fenerbahçe camiasına şanlı bir şampiyonluk yaşattık ve bu sezon da yaşatacağız. Sözlerinizden sanki bir veda konuşması anlamı çıkıyor. Biz bunu bir veda olarak görmüyoruz. Biz değil 3 Temmuz'dan beri bize bu süreci yaşatanlar utansın. Şimdi şampiyon olurken hala da yaşatmaya devam ediyorlar."

Bu konuşma esnasında Başkan Aziz Yıldırım'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.