Yaptığı ticari atılımlar ile diğer ülkeler arasından sıyrılan Çin, ithalat ve ihracatta hiçbir ülkenin sunamadığını sunuyor ve tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ev tekstilinden elektroniğe, yapı malzemelerinden hazır giyime kadar geniş bir yatırıma sahip olan ülke, tüm dünyadaki Made in China algısını değiştirerek dünyadaki önemli bir merkez haline geldi.

‘Yüzde 100 Devlet Desteği’ İle Türkiye’ye Gelecekler

Dünya arenasında Çin mallarını tanıtmak için düzenlenen China Homelife fuarlar serisi Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra Türkiye’de ilk kez düzenlenecek. Yüzde 100 devlet desteği ile binlerce Çinli marka, dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen China Homelife fuarı ile kendilerini yakından tanıtma fırsatı yakalıyor. Ev tekstilinden, mobilyaya, inşaat malzemelerinden hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün yer alacağı fuar, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

500’ü Aşkın Çinli Firma İlk Kez Türkiye’ye Geliyor

Kalite kontrolünden geçmiş 25 bin markanın katılacağı China Homelife Turkey’de, Türkiye ve Asya’dan 10 binin üzerinde sektör profesyoneli 500’ü aşkın firma ile aynı platformda buluşacak. Kendilerini ve ürünlerini daha yakından tanıtma imkanı bulacak olan Çinliler, ikili görüşmeler için Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen ​​girişimcileri bekliyor.

Sinerji Uluslararası Fuarcılık Hakkında

Dünya çapında fuar organizasyonlarına imza atan Sinerji Uluslararası Fuarcılık; makina, plastik, elektrik, moda, ev tekstili, ev gereçleri, oto yedek parça gibi birçok sektörde ses getiren fuarlar düzenliyor. 2012 yılında kurulan Sinerji; Türkiye, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna’da gerçekleştirilen fuar organizasyonlarına katılımlar sağlıyor. Kazakistan’da düzenlenen önemli fuarların Türkiye, Avrupa ve Asya satış-pazarlama faaliyetlerini yürüten Sinerji, 7 farklı sektörde fuar düzenliyor. China Homelife fuarlar serisinin ana organizatörü Çinli Meorinet’in Türkiye işbirlikçisi olan Sinerji, China Homelife Turkey ile ilgili tüm tanıtım organizasyonunu yürütüyor.