Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, “Türkiye’nin ufku, tarihinde hiç olmadığı kadar açıktır. Türkiye’nin itibarı yükselmiştir. Türkiye, güçlü demokrasisi ve güçlü ekonomisiyle, hak ettiği, arzuladığı, özlemini ve hasretini çektiği seviyelere ulaşmaktadır.” dedi.

Adana Yörük Türkmen Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Gürkan, Başkan ve yöneticileriyle bir süre görüştü.

Milletvekili Fatoş Gürkan, burada yaptığı konuşmada, AK Partinin lider ülke olma yolunda önüne engel teşkil eden problemleri, sonuçları ne olursa olsun aşmaya kararlı ve azimli olduğunu söyledi.

Gürkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Karalama kampanyalarına önümüze çıkan engellere rağmen, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. İftira atarak, yalan söyleyerek, gündemi değiştireceğini zannedenler aldanırlar, kendilerini de aldatırlar. Karşılarındakini küçülteceklerini zannedenler, tam tersine kendilerini küçültürler. Yıllardır partimize karşı yapılan karalama kampanyalarına rağmen, halkımız bizim samimiyetimizi takdir etmiş ve her geçen gün güçlenerek yolumuza devam etmemize destek olmuştur. Dünya sahnesinde çok güçlü bir konumda mücadelemizi sürdürmek amacımızda bize destek olması gereken muhalefet, yurt dışı ziyaretlerinde ülkesi için kara tablolar çizme gayretiyle ülke menfaatlerini adeta baltalamaktadır."

Yörük Türkmen Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Uzun da kendilerini ziyaret eden Milletvekili Gürkan’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başkan Uzun, derneklerinin asıl amacının, muhtaç aileleri tespit ederek onları giydirmek olduğunu söyledi ve geçen kurban bayramında 100 fakiri giydirdiklerini belirtti. Ziyarette Büyükşehir Meclis Üyesi Sıtkı Polat, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ve partililer hazır bulundu.